Välkommen till Kizomba Grooves Örebro – 20. April 2024!!


Äntligen är det dags för premiärern för Nerikes Dansinstituts första Kizomba event – Kizomba Grooves Örebro, ett samarbete mellan vi på Nerikes Dansinstitut och den fantastiska, pedogogiska och eftertraktade Kizomba intruktören Tomas Jonsson.

Det blir en heldagsevent som passar både för dig som aldrig provat kizomba tidigare eller för dig som vill fortsätta utvecklas.

Om Tomas

Tomas dansresa började med att farfar visade honom Zorba och svenska folkdanser när han var åtta år. Han har dansat breakdance, salsa & rueda, lite lindyhop, tango och konpa.

Han upptäckte Kizomba för tio år sedan och fastnade. Sedan dess dansar han så mycket han kan runtom i Europa och Afrika. Han gillar alla stilar inom kizomba, från tarraxo till semba. Som instruktör vill han att deltagarna ska ha roligt tillsammans, samtidigt som de lär sig god teknik till aktuell musik.

Förutom hans danskunskaper använder han sig av kunskaper från universitetsstudier i Rytmik och Pedagogik samt sina erfarenheter som DJ och att spela i band.

Kursbeskrivning
Grundnivån är en intensivkurs för den som är ny i dansen och vill lära sig de mest grundläggande stegen för att våga bjuda upp. Vi tar bl a upp musiken, position och stegteknik och visar de olika stilarna som kan dyka upp på festen/socialdansen.

Fortsättningsnivån är för de som vill utveckla teknik, musikalitet och lära sig något nytt.
Denna kurs förutsätter att du är säker med basicstegen, ladies & mens saida, virgula och öppen position.

Partyworkshopen ger inspiration inför socialdansen. Den är uppbyggd stegvis så att alla som kan grundstegen kan delta, men även ger något för de vana dansarna.

Upplägg :
kl.09.30 – 10:00 Incheckming

kl.10:00 – 13:00 Grundkurs

kl.13:00 -14:00 Lunch

kl.14:00-17:00 Fortsättningskurs

kl.19:00 – 20:00 Party Starter

kl.20:00 – 23:00 Kizomba Party

Priser:
Alternativ 1 – All Inclusive
All Inclusive är paketet för dig som vill delta på hela dagen. Grundkurs, Fortsättningskurs, Fika, Party Starter samt Kizomba Party

Pris: 595:- – Deltagare på Nerikes Dansinstitut 520:-

Alternativ 2 – Starterpaket
I Starterpaketet ingår Grundkurs, Fika, Party Starter samt Kizomba Party

Pris: 495:- Deltagare på Nerikes Dansinstitut 420:-

Alternativ 3 – Fortsättningspaket
I Fortsättningspaketet ingår Fortsättningskurs, Fika, Party Starter samt Kizomba Party.

Pris: 395:- Deltagare på Nerikes Dansinstitut 320:-

Alternativ 4 – Party Goer
I Party Goer ingår Party Starter samt Kizoma Party. Dessa platser släpps först efter att anmälan till workshops stänger och i mån av plats.

Pris: 195.-

Föranmälan krävs:
För deltagandet krävs en föranmälen. Vi kommer inte att tillåta Drop-in på dagen. Sista anmälnings / betalningsdag är måndag den 15/4. Bokade och betalda platser har förtur!

Plats:
All undervisning och social dans sker på Nerikes Dansinstitut’s lokaler på Nygatan 38 2 tr, Örebro.