17 Januari 2016 Startar ny kurstermin


Vi har öppet hus med GRATIS ”prova-på” i samtliga Nybörjar- & Grundkurser oavsett dansstil eller ålder – under första kurstillfället dvs. mellan 17-21/1-2016.
OBS! Gäller EJ Pole Fitness.

En ICKE bindande anmälan måste dock ALLTID skickas in FÖRE man kan komma och delta – oavsett om man bara vill ”prova-på”! så att vi kan allokera ”rätt” sal för ”rätt” grupp baserat på antalet anmälda.

Anmälningsavgift betalas in till samtliga fortsättningsgrupper FÖRE deltagande kan äga rum.

Våra multidanskort gäller ALLA dansstilar, som är ”normalt pris satta” . Därmed ingår inte Pole Fitness kurserna eller kursgrupper inom ”tävlings disco”.

Generellt sett rekommenderar vi alltid att man som nybörjare börjar i en nybörjargrupp i det åldersintervall man tillhör, då lärarnas uppdrag är att utforma dansutmaningar som är anpassade för ”ålder och nivå”.
När det gäller barngrupper med ålders intervall, bör barnet redan ha fyllt eller så ska barnet fylla ”minimi” åldern under kursterminens gång.
Visar det sig att man önskar större/mindre utmaning är det bäst att prata med läraren i anknytning till lektionen, som då kan hänvisa till annan grupp.

Man behöver inte ta med egen partner för att kunna delta i våra pardanskurser. Då vi arbetar med ”lättsam inlärning” vilket baseras på att man ofta byter danspartner.

På vår hemsida går det bra att söka på dansstil, ålder och/eller veckodag, så listas de aktuella alternativ som erbjuds. För att boka en plats klickar ni på ”boka/info” för önskad dansskurs och fyller i era uppgifter.
En bokningsbekräftelse skickas kort därefter med info om plats har kunnat erbjudas i önskad kursgrupp eller inte.

Hjärligt Välkommen!

ND Kursutbud VT16