Vi välkomnar Emma Berg till Nerikes Dansinstitut.


Vi har nöjet att välkomna Emma Berg som kommer att undervisa HipHop och MTV-Style på Nerikes Dansinstitut.
 
Emma började tävlingsdansa i disco som 7 åring och strax därefter började jag även tävla i hiphop. Under mina 11 år som tävlingsdansare har jag tillhört landslaget i båda grenarna under många år, men hiphop har alltid varit det jag brunnit mest för. I hiphop har jag vunnit SM i singel och par, kommit 2:a i singel och par på NM samt placerat mig 7:a i singel på VM.
 
Intresset för dans ledde till att Emma, efter studenten, valde att gå en dansutbildning i Stockholm. Våren 2019 tog hon examen som utbildad yrkesdansare från Danscenter Fryshuset. Innan dess, år 2016, utbildade hon sig inom SDO då hon gick Steg 1 med inrikting hiphop. Under de senaste åren har hon undervisat i hiphop och feminine vibe i Västerås och nu ser hon framemot att få komma och undervisa på Nerikes Dansinstitut i höst!