Dansresa Irland 2018


Hej alla dansvänner,

Den 18 – 21 maj 2018 är det återigen dags för Nerikes Dansinstituts dansresa till Irland. I år ska vi resa till den anrik och väldigt vackra stad Trim i Co.Meath, bara 40 minuters bussresa från Dublins flygplats. Vi kommer bo på The Trim Castle Hotel som tittar ut över den magnifika Trim Castle som var inspelningsplatsen för Mel Gibsons blockbuster film Braveheart. Det är endast några minuters promenad till centrum.

Tillsammans med våra irländska vänner kommer vi att njuta av god mat och dryck, en hel
danshelg med 3 danskvällar, 6 timmars dansundervisning, mycket skratt och självklart den berömda irländska gästvänligheten.
Utöver danskvällar och workshops så kommer ni även kunna uppleva The Glitter ball Classic danstävling där irlands bästa tävlingsdansare underhålla. Det är en danshelg som inte får missas helt enkelt!!!

Resan kostar 5695:- per person som delar ett dubbelrum.
I priset ingår flygresa t.o.r Stockholm-Dublin, busstransfer till och från hotellet, tre nätter på hotellet inklusive frukost, tre danskvällar varav en är en är Smoking middag med 4 rätter samt sex timmars workshops.

Boka din plats idag. Anmälan är bindande och i samband med anmälan erläggs en handpenning av 1000:- per person. Handpenningen kan betalas på dansskolan eller till bankgirot nr: 5427-4642. Ange referens Irlands Resa 2018 med namn på resande. Restbeloppet betalas senast 1 mars 2018.

Men skynda! Vi kan bara reservera flygstolarna – och därmed priset – fram till på torsdag – 11/11-2017! Därefter kan inte priset på flygstolarna garanteras och priset justeras därefter likvärdigt!

Länk till hotellet: www.trimcastlehotel.com

Information om Trim:

www.ireland.com/en-us/what-is-available/destinations/republic-of-ireland/meath/trim/

www.tripadvisor.ie/Tourism-g644237-Trim_County_Meath-Vacations.html

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)

Bokning är bindande. Skicka för att godkänna